Web Design 2020

WEB DESIGN 2020

Modul de creare al unui site este un proces în continuă schimbare, iar standardele se diferă de la an la an. Noile tehnologii influențează constant felul în care site-urile arată și funcționează, iar web designerii sunt nevoiți să fie la curent cu cele mai noi tendințe din domeniu pentru a oferi o pagină web cu aspect modern și profesional.

Cele mai importante tendințe de design web pentru 2020

Syro Proiectare Web Online

1. Găsește identitatea clientului tău

Cel mai important pas în proiectarea unui site eficient pentru client este să îi afli viziunea. De multe ori, oamenii sunt tentați să adopte idei deja implementate de firme competitoare. Fie că vorbim de o companie de web design din Bistrița care oferă servicii unui client din altă localitate, este esențial ca cei doi să găsească împreună identitatea afacerii pentru a ajunge la un site cu un design distinctiv și captivant. Acest lucru se face printr-o serie de discuții cu clientul din care să reiasă care este scopul său, cum și de ce a luat naștere afacerea sa, care sunt valorile pe care se bazează și ce îl deosebește pe piață.

2. Animații, GIF-uri Iintegrate și ilustrații dinamice

Acet tip de elemente și-au câștigat popularitatea în ultimii ani, dar în 2020 va fi vorba despre cât de bine vor fi integrate cu restul elementelor care compun site-ul. Micro-animațiile sunt extrem de utile când vine vorba de ghidarea utilizatorilor prin interacțiunile lor cu paginile web, acest mod de prezentare al informațiilor fiind mai eficient în comparație cu textul sau chiar imaginea. De asemenea, pot adăuga un element de joacă, lucru de care și-au dat seama tot mai multe companii de web design din Cluj, care caută profesioniști în motion design pentru a satisface nevoile clienților. Un exemplu care ne demostrează eficacitatea micro-animațiilor îl reprezintă site-urile de e-commerce, care au început să le folosească pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și pentru a oferi cumpărătorilor o viziune mai realistă asupra produselor lor.

Proiectare Site PHP Ads Bistrita Cluj Napoca Bucuresti

3. Culori puternice, care evocă emoții și fonturi MARI

Modul în care interpretăm culorile este strâns legat de percepțiile individuale, însă există anumite sentimente generale asociate culorilor. De exemplu, conform teoriei culorilor, portocaliul exprimă entuziam, energie sau încredere, în timp ce verdele este asociat cu natura, armonia și creșterea. În 2020 va fi nevoie ca designerii web să se concentreze pe utlizarea culorilor pentru a evoca starea de spirit pe care un site este menit să le provoace, iar asta înțeleg tot mai bine clienții companiilor de web design din București.

Tipografia nu este neapărat un trend nou în ceea ce privește web design-ul, dar alegerea unor fonturi îndrăznețe, care ies în evidența va fi un must must have în 2020. Uneori, un cuvânt poate spune mai mult decât o sută de imagini, iar atunci trebuie să ne asigurăm că am ales să îl reprezentăm cum se cuvine.

Tehnici Constructie Website Online
Realizare Promovare Build Website Online
Build Design Website Online Ads Bistrita Cluj Napoca Bucuresti