Tendinte Web Design 2020

TENDINTE WEB DESING 2020

Cele mai importante tendințe de design web pentru 2020

Iată o listă a tendințelor de design web pe care trebuie să le cauți în 2020:
  • Scrisoare supradimensionata
  • Aspecte asimetrice
  • Animaţie
  • Proiectare 3D
  • Imagini personalizate
  • Împărțire conținut
  • Navigare ascunsă
  • Formulare cu ecran complet
  • Parallax Web Design
  • Interfață vocală pentru utilizator

Scrisoare supradimensionata

Tipografia uriașă are unele avantaje. Pentru prima data, puteți atrage atenția asupra numelui de marcă sau a obiectivului dvs. de afaceri, introducându-l într-un tip mare pe pagina principală a site-ului dvs. web. Vizitatorii își vor aminti cu siguranță ce a fost scris cu caractere Aldine și este mai probabil să revină pe platforma ta.

Aspecte asimetrice

Majoritatea site-urilor web sunt bazate pe grilă. Grila este formată din linii imaginare care ajută elementele de dispunere pe pagină să rămână în ordine. Proprietarii site-urilor web care doresc să fie unice vor începe să implementeze o tehnică de grilă spartă și să plaseze elemente de design haotic. Această tehnică face ca site-urile să arate mai creative.

Syro 3D Website Online

Proiectare 3D

O altă tendință uimitoare pentru 2020 este utilizarea elementelor 3D. Importanța graficii 3D a fost deja recunoscută în industria jocurilor și a filmelor, iar designul web nu rămâne în urmă! Utilizarea designului 3D este mult mai captivantă și va spori interesul pentru marca dvs.

Imagini personalizate

Desenele personalizate adaugă un sentiment unic de caracter pe site-uri. Cu ajutorul acestei tendințe de design web, puteți afișa identitatea mărcii dvs. și o puteți face memorabilă vizitatorilor. Data viitoare când utilizatorii vor vedea una dintre imaginile dvs. personalizate, chiar și pe o altă resursă, site-ul dvs. web va apărea în capul lor și va fi amintit să se întoarcă din nou. Încă un truc pentru a câștiga popularitate online și pentru a stimula conversiile!

825-Converted-1

Împărțire conținut

Cu ajutorul tehnicii de design web conținut split, puteți prezenta mai multe mesaje importante la un moment dat pe o singură pagină. De asemenea, face ca site-ul dvs. web să pară mai atrăgător și mai bine organizat.

Navigare ascunsă

Navigarea ascunsă este folosită și în ceea ce privește minimalismul, care, după cum vedeți, este principalul trend de design web pentru 2020. Cu ajutorul navigării ascunse, puteți economisi mult spațiu. Nu ezitați să-l utilizați pe site-ul dvs. web, mai ales dacă vă face designul mai clar.

realistic-set-desktop-pc-laptop-tablet-mobile-phone-mock-up-design-template-with-editable-screen-modern-workspace_39605-56

Formulare cu ecran complet

După cum am menționat mai sus, tipografia uriașă este deosebit de populară în rândul proprietarilor de site-uri care preferă simplitatea. Deci de ce să nu creați un formular de contact care să se potrivească întregului ecran? Adăugarea de formulare pe ecran complet pe pagina principală este o altă tendință în creștere în designul web. Astfel, procesul de trimitere a formularelor este simplificat și mai ușor pentru vizitatorii site-ului.

Parallax Web Design

Tehnica de derulare parallaxă în designul web a provenit inițial din jocurile video. Secretul său constă în fundalul care se mișcă cu viteze diferite în timpul derulării paginii web, ceea ce creează un efect pseudo-3D.

1

Interfață vocală pentru utilizator

Interfața de utilizare vocală (VUI) permite utilizatorilor să interacționeze cu un site web prin intermediul comenzilor vocale. Deși nu este strict legată de design, această tendință va adăuga usabilitate și funcționalitate platformei dvs. și va asigura că toate elementele site-ului web sunt accesibile pentru persoanele cu dizabilități fizice.

Spațiu alb și design simplist / minimalist

S-a spus adesea că simplitatea este sofisticarea supremă, iar mulți din industrie se așteaptă ca o abordare minimalistă și decupată să devină tot mai populară în următoarele luni. „Cele mai interesante tendințe de design web pentru 2020 se întorc la modele simple și mai minimaliste”.  Designul minimalist înseamnă o sută de lucruri pentru o sută de oameni diferiți, dar se referă în general la o utilizare extensivă a spațiului alb, fără ca niciun element să distragă atenția din ierarhia vizuală. Și este mai mult decât o simplă decizie cosmetic „Acest lucru se datorează faptului că poate ajuta la îmbunătățirea vitezei site-ului și la o performanță mai bună, mai ales când vine vorba de telefonie mobilă.”