Online marketing

seo / sem
social network

Analiza SEO

 

Studiul detaliat asupra obiectivelor, potentialul site-ului dumneavoastra cat si asupra concurentei (site-urilor concurente pe acelasi segment si cu aceleasi obiective). Analiza site-ului din punct de vedere SEO *(stabilirea caracteristicilor ce trebuiesc imbunatatite : fie ca este vorba de continutul site-ului, designul ,titlul, structura sa logica, cuvintele cheie pe care acesta incearca sa le promoveze, etc).

Strategie SEO

 

Anuntarea clientului despre eventualele schimbari ce se impun asupra site-ului si primirea acordului acestuia Elaborarea unei strategii SEO de schimbare a modului in care site-ul in cauza este gasit, perceput si retinut de potentialii clienti. Elaborarea unei strategii de promovare online este un moment cheie pentru succesul site-ului detinut.

Servicii SEM

 

Promovarea SEM include metode si tehnici diverse prin care traficul pe site-ul dvs este imbunatatit. Folosind campanii Pay-per-Click sau Link Building sunt imbunatatite ratele de conversie.

Social Media

 

Creearea paginii de business, locul principal in care aveti posibilitatea de a creste afacerea si a dezvolta relatia cu clientii indiferent de platforma utilizata.

Creearea unei comunitati

 

Creearea unei comunitati targetate in jurul brand-ului dumneavoastra prin anunturi, promotii, postari, recomandari si aplicatii.

Mentinerea interesului publicului

 

Mentinem interesul publicului dumneavoastra printr-o comunicare permanenta bazata pe continut relevant.

Notorietatea brandului

 

Notorietatea brand-ului dumneavoastra va creste pe masura ce utilizatorii vor interactiona cu pagina dumneavoastra, raspandind astfel in mod organic mesajul.

google adwords

Administrare

 

Administrarea bugetelor consumate lunar de o campanie formata din anunturi si grupuri de anunturi. Administrarea cuvintelor cheie, blocarea acestora sau adaugarea de noi cuvinte cheie.

Analiza

 

Analiza si reconfigurarea cuvintelor cheie in functie de performanta (oprire stergere, blocare, adaugare, schimbare pret, etc.). Analiza si configurarea anunturilor in functie de performanta si context.

Raportare

 

Intocmirea unui raport despre desfasurarea campaniei ( la termenul prestabilit sau la cerere). Raportul va contine toate datele relevante privind rezultatele obtinute in campanie.

Planificare

 

Analiza websiteului / magazinului pentru imbunatatirea ratei de conversie Aplicarea codurilor de conversie in websiteul promovat

Strategie

 

Analiza cuvinte cheie.

Stabilire detalii anunturi.

Analiza CPC / CPM.

Planificarea strategiei de marketing.

Configurare

 

Alegerea metodei de afisare a anunturilor. Creare mesaje publicitare – text, banere sau video care ne vor ajuta sa ajungem la potentialii clienti care cauta la un moment dat produsul/serviciul oferit de dumneavoastra.

Garantie

 

AdWords ne permite sa ajungem exact la publicul tinta utilizand cuvinte cheie potrivite pentru produsele/serviciile dumneavoastra.