Materiale print

materiale print

Flyere si Pliante Offset

Pentru flyere si pliante offset puteti alege unul din pachetele noastre de 1250 buc, 2500 buc, 5000 buc sau 10.000 buc. Oferta este facuta pentru dimensiuni standard, dar la cerere putem lucra si pe dimensiuni atipice.

Flyere Digital

Flyerele Digital sunt realizate pe hartie lucioasa de 130 gr/mp. Acestea se adreseaza clientilor care au nevoie de o cantitate mica intr-un timp cat scurt, dar si de o calitate asemanatoare flyerelor offset.

Flyere Economic

Flyerele Economic sunt realizate pe hartie mata, smooth de 120 gr/mp, printate color ink. Acestea se adreseaza clientilor care au nevoie de o cantitate mica intr-un timp cat scurt, dar a caror grafica este foarte simpla, sau chiar un text.

Tipar color digital

Prin print color digital, Syro poate realiza pentru campania dumneavoastra, flyere, pliante, brosuri, carti de vizita, afise sau orice alte materiale publicitare doriti cu un tiraj mai mic.

Mape de prezentare

Pentru orice firma care pregateste un eveniment sau pur si simplu are o intalnire de afaceri, mapa de prezentare este un accesoriu necesar. Mapele se realizeaza pe carton de 250 gr sau 300 gr cu buzunar sau fara.

Carti de vizita

Deoarece cererea pentru print carti de vizita este foarte mare , la Syro le-am grupat in 6 variante incercand sa fim pe placul celor mai variate gusturi.

Economic: carton 250 gr, mat, text + logo (acoperire max. 50%),

Standard: carton 300 gr, mat sau lucios.

Extra: carton 350 gr, mat sau lucios.

Premium: cartoane de 250 gr si 300 g satinate de diferite culori si texturi, inclusiv auriu si argintiu.

Texture: cartonare reciclate sau texturate cu diferite nuante, in gramaje de 250 gr sau 300 gr.

Magnetic: carti de vizita realizate pe foaie de magnet cu grosimea de 0.5 mm cu laminare mata sau lucioasa.

Print banner outdoor

Pentru orice campanie de proportii, afisarea stradala este un “must”, iar Syro vine in sprijinul nevoilor dumneavoastra cu cea mai buna oferta pentru print banner outdoor indiferent de materialul dorit: banner (frontlit), mesh, whiteback, autocolant PVC, blockout, backlit sau window graphics.

Print Foto

Realizam print fotografic la o calitate superioara pe dimensiuni standard de la 10×15 cm, A4 sau A3, pana la dimensiuni de personalizate de 100 cm latime. Dupa preferinte se poate  opta pentru o hartie foto mata, lucioasa sau satinata, autocolant, canvas.

Print afise si postere

Printam  afise si postere, incepand de la formatul A4 si continuand cu dimensiuni mari precum, A3, A2, A1 sau A0. Imprimarea o putem realiza pe hartie normala, foto lucioasa, foto mata sau satinata, canvas, polipropilena si autocolant.

Personalizare CD / DVD

Syro iti propune o metoda simpla de a da efect si individualitate proiectelor tale prin personalziarea cd-urilor sau dvd-urilor tale. Prin personalizare cd dvd/ noi intelegem printararea acestora cu orice imagine doresti.

Foi cu antet

Syro iti propune o metoda simpla de a da efect si individualitate proiectelor tale prin personalziarea cd-urilor sau dvd-urilor tale. Prin personalizare cd dvd/ noi intelegem printararea acestora cu orice imagine doresti.

Plicuri personalizate

Chiar daca vrei simple plicuri de corespondenta, felicitari sau reclama pentru firma ta, acestea nu trebuiesc uitate. Un plic personalizat cu logo-ul firmei tale ofera incredere si identitate, ceea ce reprezinta un atu pentru cartea de vizita a firmei. La Syro putem printa pe orice fel de plic, oferindu-i un design atractiv.