Design grafic print

Design grafic print

Experienta si calificare

 

Designerii nostri cu experienta si inalta calificare, pot crea modele atractive vizual si convingatoare pentru a reprezenta brand-ul companiei dvs in modul cel mai atragator.

Elemente

 

Cele patru elemente principale cuprinse in serviciile de design grafic oferite oricarui client, sunt aptitudinile profesionale de design, expertiza si experienta tehnica, si sprijinul proactiv pentru proiectele clientilor pe parcursul si dupa dezvoltarea unui proiect.

Produse

 

Literatura de specialitate inclusiv pliante si brosuri, pliante de literatura si inserturi, publicitate si produse de publicitate, ambalare, precum si prezentări

Design

 

Design grafic pentru produse de informare ale companiei, inclusiv rapoarte anuale, documente de cercetare, cataloage si liste de preturi, propuneri de vanzari, scrisori si manuale tehnice.

Materiale promotionale

 

Autocolante pentru inscriptionat vitrine si alte suprafete Inscriptionari Auto Personalizare materiale textile (tricouri, sepci, salopete, etc)

Grafica vectoriala

 

Acest tip de grafica este ideala pentru realizarea unui design destinat rezolutiilor mari . Echipa Syro Business Design ofera o gama de reproduceri vectoriale ale unor imagini sau poze , icon-uri, avantajul acestui tip de imagini este ca pot fi scalate iar calitatea se pastreaza.

Manipulare foto

 

Numim manipulare foto aplicarea unor tehnici de editare a imaginii pentru fotografii pentru a crea o iluzie, in contrast cu simpla imbunatatire sau corectare a imaginii.