Creative without strategy is called 'art.' Creative with strategy is called 'advertising'!

Servicii

Branding & Identity

Identitatea vizuala reprezinta una dintre cele mai importante elemente ce definesc imaginea unei companii, atat in mediul online cat si in mediul real.

Design Grafic Print

Designerii nostri pot crea modele atractive vizual si convingatoare pentru a reprezenta brand-ul companiei dumneavoastra in modul cel mai atragator.

Design Grafic Online

Elementele principale cuprinse in serviciile de design grafic oferite oricarui client, sunt aptitudini profesionale de design, expertiza si experienta tehnica, si sprijinul proactiv pentru proiectele clientilor.

Packaging & Products

Identitatea de marca este cea mai evidenta forma de expresie a produsului, si are de cele mai multe ori impactul hotarator in cazul primelor impresii.

Web Design & Development

Echipa noastra iti pune la dispozitie solutii web pentru ca tu sa devii cel mai cunoscut si apreciat in domeniul tau.

Online Marketing

Preluăm și dezvoltăm atribuțiile unui departament de marketing intern, dar la costuri mult mai mici. Fie că vorbim de magazine online, hoteluri, restaurante sau industria agricolă, echipa Syro aduce performanță în campaniile gestionate.

Copywriting

Comunicarea este esentiala pentru orice organizatie, dar pentru a avea efect este vital cum comunici. Serviciile noastre adauga valoare materialelor de comunicare scrisa pe care compania le foloseste.

Mobile & Social Media

De la cateva sute de clienti, pana la cateva mii, aplicatiile mobile reprezinta calea cea mai scurta de a ajunge in mainile si sub ochii celor mai importanti dintre ei: posesorii de smartphones.

Materiale Print

Realizam flyere ieftine atat pe tipar offset cat si tipar digital, in functie de tiraj, pliante, carti de vizita ieftine pe diferite grosimi de cartoane, mape de prezentare personalizate, brosuri, cd-uri personalizate, afise si postere, print banner outdoor, mesh-uri, foi cu antet personalizate, plicuri personalizate pe orice format standard, print fotografic, stickere si print pe autocolant, dar si servicii de print ecologic precum: carti de vizita, mape de prezentare sau coli cu antet.
0
Clenti multumiti

Syro Business Design

CONSTRUIT PENTRU BRAND-URI, INSPIRAT DE CATRE CLIENTI !