Design Graphic Online

  Design Graphic  

Ce este design graphic online?

Concret designul grafic este arta comunicării vizuale prin utilizarea de text, fotografii și ilustrații. Desenele grafice combină aceste trei elemente pentru a forma o compoziție vizuală unică, coezivă de idei și mesagerie. Aceste compoziții pot fi văzute peste tot, de la logo-uri și branding la design web, reviste, semne și multe altele. Designul grafic pentru mediul online este o combinație de competențe care intră în proiectarea și crearea site-urilor web. Designul web nu se referă doar la grafica de pe site, ci și la aspectul general al paginii web, experința utilizatorului, capacitatea de utilizare și accesibilitatea.

Cum mă poate ajuta Syro – Creative Online & Offline cu servicii de design graphic pentru online?

Syro – Creative Online & Offline este o companie care oferă servicii și soluții de branding, web design, social media și design grafic pentru online din Bistrița. Indiferent dacă vrei să construiești o imagine nouă, sau pur și simplu îți dorești un upgrade al aspectului pe care afacerea ta îl are, Syro este locul unde poți satisface toate nevoile legate de imagine. Echipa noastră îți stă la dispoziție pe tot parcursul procesului de transformare site-ului tău cu soluții creative, care îmbină partea estetică cu cea tehnică pentru a obține un aspect user friendly, astfel încât afacerea ta să atragă, dar mai important, să rețină clienți.

 

Diferența dintre web design și print design

Diferența majoră dintre print și web design se rezumă la felul în care oamenii vor interacționa cu produsul final și la modul în care designul implică simțurile utilizatorilor. Acest lucru joacă un rol important în deciziile luate de designeri. Fie că este vorba despre o companie care oferă servicii de design grafic online din Cluj sau din București, echipa de design va trece prin aceleași procese de luare a deciziilor. Prima este o experiență tactilă, oamenii vor ține în mână o carte sau vor îmbrăca un tricou, pe când a doua se rezumă la vizionarea designului pe un ecran, cu posibilitatea alăturări unor elemente audio sau video. Cel mai adesea cele două tipuri de design sunt aduse împreună în cadrul unei agenții de branding, fiind două servicii interconectate în funcție de cerințele proiectului.

Ciclul de viață al proiectării

Un proiect de proiectare grafică poate implica stilizarea și prezentarea textului existent și fie imagini preexistente sau imagini dezvoltate de designerul grafic. Elementele pot fi încorporate formă digitală, care implică utilizarea artelor vizuale, tipografiei și tehnicilor de dispunere a paginilor. Designerii grafici organizează pagini și opțional adaugă elemente grafice. Ei pot comisiona fotografi sau ilustratori pentru a crea piese originale. Designerii folosesc instrumente digitale, adesea denumite design interactiv sau design multimedia. Designerii au nevoie de abilități de comunicare pentru a convinge o audiență și a-și vinde design-urile.

Un aspect important este legat modul în care designul va fi redat, astfel că profesioniștii din domeniu trebuie să țină adapteze proiectul pentru mai multe tipuri de ecrane, în același timp asigurându-se că afișarea va fi de înaltă calitate indiferent că proiectul va fi redat pe ecanul unui laptop sau al unui telefon mobil.

graphic-design-tools-Feature_1290x688_MS
Rear view of creative designers working on desk using digital graphic tablet and drawing with pen in modern home office.
sale_9373_primary_image