Blog

Articolele noastre

Syro Agentie Publicitate Marketing Online Facebook Ads Google Ads Bistrita Cluj Napoca Bucuresti

Ce este marketing-ul?

Marketingul online este practica de a folosi canalele bazate pe web pentru a răspândi un mesaj despre marca, produsele sau serviciile unei companii către clienții potențiali ai acesteia. Metodele și tehnicile utilizate pentru marketingul online includ e-mail, social media, publicitate afișată, optimizare motor de căutare, Google AdWords și multe altele.

[mai mult…]

Syro Agentie Branding Logo Facebook Ads Google Ads Bistrita Cluj Napoca Bucuresti

Ce este branding-ul?

Literatura de specialitate ne oferă o mulțime de definiții ale branding-ului, dar în contextul marketingului, acesta înseamnă procesul de creare al unui nume și a unei imagini unice pentru un produs. Branding-ul își propune să stabilească o prezență semnificativă și diferențiată pe piață, care atrage și fidelizează clienții. Brandingul este important nu numai că face o impresie memorabilă asupra consumatorilor, dar le permite să știe ce să se aștepte de la compania dvs.

[mai mult…]

Syro Social Media Promovare Google Ads Facebook Ads Bistrita Cluj Napoca Bucuresti

Ce înseamnă promovarea pe social media?

Promovarea pe rețelele sociale reprezintă o nouă formă de comunicare, care ține de domeniul marketingului. Principalul beneficiu pe care îl aduce afacerilor este creșterea notorietății de brand și ajută la construirea unei comunități asociate acestuia. Această formă de promovare a devenit indispensabilă pentru companii ținând cont de faptul că rețelele sociale sunt cele mai accesibile modalități de implicare a publicului.

[mai mult…]

Syro Design Graphic Online Facebook Ads Google Ads bistrita Cluj Napoca Bucuresti

Ce este design graphic online?

Concret designul grafic este arta comunicării vizuale prin utilizarea de text, fotografii și ilustrații. Desenele grafice combină aceste trei elemente pentru a forma o compoziție vizuală unică, coezivă de idei și mesagerie. Aceste compoziții pot fi văzute peste tot, de la logo-uri și branding la design web, reviste, semne și multe altele. Designul grafic pentru mediul online este o combinație de competențe care intră în proiectarea și crearea site-urilor web.

[mai mult…]

Syro Online Servicii Design Receptiv Facebook Ads Google Ads Bistrita Cluj Napoca Bucuresti

Ce este design-ul receptiv?

Cea mai bună parte despre design receptiv este că proiectantul poate crea o pagină web toate într-un du-te. În trecut, multe site-uri a creat o versiune mobilă mai mici, care a acționat că un “lite” copie de design a paginii originale. Întreaga pagină a trebuit să fie reconstruit de la zero, și, adesea, multe lucruri au rămas afară sau modificate.

[mai mult…]

Syro Grafica Print Online Google Ads Facebook Ads Bistrita Cluj Napoca Bucuresti

Ce este design graphic for print?

Designul grafic destinat tipăriri este orice design menit să fie imprimat pe o suprafața fizică. La fel ca în cazul designului grafic pentru web, proiectarea propriu zisă a materialului o să fie făcută pe un computer, cu ajutorul unui program de editare a imaginii. Produsul final va lua forma unor articole precum broșuri, afișe, coperte de carte, cărți de vizită, genți de cumpărături sau tricouri.

[mai mult…]

Packaging Ambalare Syro Google Ads Facebook Ads Cluj Napoca Bistrita Bucuresti

Packaging

Pe românește, termenul de packaging se referă la materialul de ambalare în jurul unui articol de consum care servește pentru a conține, identifica, descrie, proteja, afișa, promova și face altfel produsul comercializabil. În limbajul de specialitate, conceptul de packaging acoperă o arie largă de activități, iar în continuare ne vom rezuma la aspectul estetic al ambalajelor și la valoarea lor de marketing.

[mai mult…]

Syro Tendinte Aspect Moderne Facebook Ads Google Ads Bucuresti Bistrita Cluj Napoca

Fii la curent cu cele mai noi tendințe

Modul de creare al unui site este un proces în continuă schimbare, iar standardele se diferă de la an la an. Noile tehnologii influențează constant felul în care site-urile arată și funcționează, iar web designerii sunt nevoiți să fie la curent cu cele mai noi tendințe din domeniu pentru a oferi o pagină web cu aspect modern și profesional.

[mai mult…]

Syro Web Development Dezvoltare Google Ads Facebook Ads Bucuresti Cluj Napoca Bistrita

Ce înseamnă web development?

Web development sau dezvoltarea web sau programarea web este procesul de creare al unui site web cu ajutorul unui limbaj de programare. Profesioniștii din domeniu se ocupă cu dezvoltarea aplicațiilor web, în deosebi dezvoltarea codului sursă de programare. În general, programatorul web lucrează în cadrul unei echipe alături de web designeri și manageri de conținut, dar el se bazează pe cunoștințe mult mai tehnice decât celelalte figuri din industrie.

[mai mult…]

GetTraffic to Your Online Store1536647050272

6 BENEFICII ALE UNUI SEO DE NECONTESTAT

Odată cu adoptarea tot mai mare de smartphone-uri și tablete toate de pe tot globul, cererea pentru site-uri web dispozitiv compatibil multiple a atins apogeul. Un Web design receptiv nu numai menține și normalizează același aspect și să se simtă pentru un site web, indiferent de dispozitive, se ia, de asemenea grijă de factori cum ar fi click față tactil, dimensiunea ecranului, rezoluția pixeli, suport pentru tehnologia Adobe Flash, optimizate marca-up și multe altele.

[mai mult…]

Social Network Media Online

Ce reprezintă Mobile & Social Media?

Social Media după cum anunță și primul cuvânt al acestei denumiri se referă la  toate acțiunile de socializare dintr-un cadru public cum este de altfel internetul. Socializarea în rețea reprezintă orice formă de diseminare a informației, de la cuvinte până la video, audio și foto. Mediul virtual fiind o zonă fertilă a acestui proces devine în cațiva ani cel mai ramificat câmp al comunicării, reușind în scurt timp să răstoarne tot sistemul clasic de emitere și receptare a informației.

[mai mult…]

Syro Web Design Online Facebook Ads Google Ads Bistrita Cluj Napoca Bucuresti

Cele mai importante tendințe de design web pentru 2020

Iată o listă a tendințelor de design web pe care trebuie să le cauți în 2020:

Scrisoare supradimensionata

Aspecte asimetrice

Animaţie

Proiectare 3D

Imagini personalizate

[mai mult…]

Syro Search Engine Optimization (SEO) Facebook Ads Google Ads Bistrita Cluj Napoca Bucuresti

SEO – Cele mai bune practici și tendințe

Internetul este un factor de mare improtanța în modul în care marketingul se face în zilele noastre, și a ține pasul cu ultimele tendințe SEO este important pentru menținerea unei cât mai bune prezente în mediul online.
La ce ar trebui să ne așteptăm , și cum pot fi create campanii Search Engine Optimisation durabile pentru a supraviețui schimbărilor?

[mai mult…]