Beneficiile unui design web receptiv

Beneficiile unui design web receptiv

Acum, că smartphone-uri sunt la fel de sofisticate și de puternic că multe laptop-uri, de zile de la site-uri mobile dedicate sunt peste. În schimb, un cod poate fi folosit pentru a crea un site care arată foarte bine pe mai multe platforme. Numit “de design receptiv”, această abordare permite dezvoltatorilor să creeze un site web flexibil, care ajustează automat la ecran și mediul este afișat pe. Design receptivă oferă avantaje majore comparativ cu alte metode de satisfacere mai multe dispozitive. Iată de ce:

Unul HTML fișier le pe toate articolul

Cea mai bună parte despre design receptiv este că proiectantul poate crea o pagină web toate într-un du-te. În trecut, multe site-uri a creat o versiune mobilă mai mici, care a acționat că un “lite” copie de design a paginii originale.

Întreaga pagină a trebuit să fie reconstruit de la zero, și, adesea, multe lucruri au rămas afară sau modificate. Ce a rezultat a fost de două pagini web complet diferite care împartite experiență între mobil și desktop într-un mod care ar putea afecta cu ușurință branding sau de a face simt mobil că “clasa a două.”

Cu un design receptiv, va păstrați aproape toate elementele de design ale paginii web desktop originală și de a găși modalități de a instrui codul pentru a ajusta în timp real la afișajul vizualizare. Tu elimina nevoia de două echipe, două machete și două seturi de cod.

Pregătiți-va pentru aproape orice Vezi Mediu

Un alt neajuns al unui site mobil dedicat este că presupune că rezoluții de ecran set. Deoarece există atât de multe dispozitive diferite între tablete, smartphone-uri și altele, site-ul dvs. se pot uită un milion de moduri diferite pentru oameni diferiți – de multe ori sunt afișate în mod incorect la majoritatea dintre ele.

Design receptiv poate ajusta în mod automat la orice ecran de vizualizare de natură codificare. Fișiere HTML recunosc ecranul utilizat și CSS sau alte fișiere de stil poate stabili reguli care să asigure că un site web vor fi vizibile și ușor de utilizat pe orice tip de dispozitiv.

Cu noile smartphone-uri mai mari, cum ar fi iPhone 6 plus și Notă Galaxy 4, precum și dispozitive, cum ar fi iPad mini, ghicind ce dimensiune de afișare vizitatorii dvs. sunt utilizați este acum aproape imposibil.

Google Preferă Aceasta

În cazul în care flexibilitatea design-receptiv nu este suficient de atractiv pe cont propriu, acesta vine cu beneficii suplimentare. În aprilie, Google a stabilit un termen limita pentru site-uri web pentru a adaugă caracteristici mobil-friendly de codificare care ar face experiență de vizionare pentru utilizatorii de telefonie mobilă mai bune. În recomandările lor pentru modul de a se conformă, au recomandat de design receptiv că soluție de a deveni mobil-friendly. Cuvintele lor au fost exacte “Google recomandă utilizarea RWD [web design receptiv] față de alte modele de design.” Au mers chiar pâna la a-l cursive.

Site-uri care sunt în măsură să respecte cele mai bune practici Google pentru mobil va vedea o creștere marginală în locul lor în clasament motor de căutare pentru utilizatorii de dispozitive mobile. Acest impuls poate ajută serios distinge un brand de concurs lor, acordând o atenție deosebită la piață în creștere de navigare de telefonie mobilă.

Google știe că are o experiență mobilă de înalta calitate este mai important decât oricând, deoarece majoritatea de căutări online, provin de pe mobil. Mărci ar trebui să urmeze exemplul Google și satisface cererea sectorului de telefonie mobilă în creștere într-un mod care să îmbunatateasca gradul de utilizare și reputația site-ului.

Pentru ajutor crearea unui site mobil-friendly de propria dvs., folosind cele mai bune standarde de proiectare sensibil, puteți înrola serviciile noastre de web design de telefonie mobilă.

web-design
17ee8cd6c9104e174315b33f9f3442ae
design